Webdevelopment

Websites bouwen

Wij bouwen ook websites. Dat doen we met bestaande frameworks zoals WordPress en Drupal. In overleg met u als klant gebruiken we bepaald ontwerp (thema). Wij zijn geen grafisch ontwerpers of marketingexperts. Wel kunnen we samenwerken met partners in ons netwerk, die dergelijke expertise wel hebben. Onze kracht is, dat wij vanuit een generieke deskundigheid met u het gesprek kunnen voeren wat u wilt hebben. Wij vinden het belangrijk dat ú de regie heeft.

Er is veel te kiezen als je een website wilt laten maken. Een mooi ontwerp met veel maatwerk (zowel door grafisch ontwerper als een programmeur) is relatief duur, maar betekent wel dat u een onderscheidende website neer kunt zetten. WordPress is inmiddels een web-ecosysteem geworden, waarin je gebruik kunt maken van een groot aanbod van thema’s en plugins: daarbij gaat het niet alleen om het grafisch ontwerp maar ook over onderliggende functionaliteit rondom de ‘content’.

Wij werken met een uitgebalanceerde aanpak tussen functionele plugins (beveiliging, content-beheer, backups, zoekmachine-optimalisatie, backoffice functionaliteit) en thema-ontwerpen. Toekomstvastheid en overdraagbaarheid zijn daarbij belangrijke begrippen.

Een website breng je onder bij een hostingbedrijf. Wij hosten zelf niet. Maar wij hebben goede contacten en partnerprogramma’s, waardoor we op elk gewenst niveau uw website op het internet kunnen publiceren. Schaalbaar, veilig, goede performance.

De website moet ook beheerd worden. Technisch, voor beveiliging en backups. Maar ook om aanpassingen aan de content toegankelijk te organiseren, op het niveau wat wenselijk is voor uw organisatie. We hebben daar inmiddels veel ervaring mee.