Computerhulp Bureau Interface

Computerhulp

Computerhulp Bureau InterfaceProblemen met uw computer of laptop? Vaak gaat het om een softwarematig probleem en dan bent u bij ons aan het goede adres. Althans voor het Windows of Linux besturingssysteem, werkt u met een Mac (Apple) zullen we u doorverwijzen. Ook doen wij geen hardware-reparaties, we kunnen vaak wel een diagnose stellen (kapotte voeding of schijf bijvoorbeeld). Wellicht heeft u nog garantie, en anders kunnen we u doorverwijzen naar reparateurs waar we goede ervaringen mee hebben. Wij zijn weliswaar geen student meer, maar komen aan huis.

Opstartproblemen, traagheid, dingen werken niet meer, programma’s reageren raar, er is een verdenking van een virusbesmetting, de wifi werkt niet goed, het kan van alles zijn waar u tegenaan loopt. Ook kunnen we u adviseren over een nieuwe aanschaf, hoe een backup te maken op een extern medium of in de cloud, hoe de beveiliging te regelen, een beter bereik voor wifi, wat voor soort internetabonnement geschikt is.

We realiseren ons dat sommige storingen en aanpassingen veel tijd kunnen vragen, in dat geval nemen we de computer of laptop liever mee naar ons kantoor en zetten hem naast onze eigen werkplek. Bij veel installatie-werkzaamheden of security-scans zit je lang tegen de zandloper of het rondje aan te kijken. Op locatie betaalt u ook voor deze wachttijd omdat we dan niets anders kunnen doen (we zullen overigens deze tijd altijd benutten om u wat extra uitleg te geven). Als we tijdens het wachten op onze eigen machine productief kunnen blijven, hoeven we u alleen de netto gewerkte tijd in rekening te brengen. Bij particulieren geeft dit de mogelijkheid om de rekening zo laag mogelijk te houden, we vragen u dan om de computer bij ons te brengen zodat wij er ‘tussendoor’ aan kunnen werken.

Voor grotere organisaties en of bij een wat grotere ICT-omgeving (website, meer pc’s in een netwerk) spreken we eerder over systeembeheer, maar het idee blijft hetzelfde: alles zo goed mogelijk in de lucht houden.

We werken vooral voor zakelijke klanten, voor particulieren hanteren we wel aangepaste tarieven en een aangepaste werkwijze (zoals hiervoor beschreven).