Advisering Bureau Interface

Advisering

Advisering Bureau InterfaceU kunt bij ons terecht voor advies. Bureau Interface is sinds 1990 actief in Nijmegen en omgeving in de Informatie en Communicatie Technologie, o.a. met advisering en computerdiensten. Met de komst van internet, de toenemende technische mogelijkheden van de hardware (tablets, smartphones, Internet of Things, domotica toepassingen, streamingdiensten) en social media, is het ICT landschap er niet eenvoudiger op geworden.

Maar laten we het niet groter maken dan het is. Veel MKB-ers  en zelfstandigen vinden het lastig om alle ontwikkelingen te volgen, en om overwogen besluiten te nemen wat voor stappen te zetten rondom de eigen ICT voorzieningen. Investeren in nieuwe pc’s of laptops? Wat is verstandig, hoe krachtig moeten de computers zijn? Wat moet ik doen rondom de smartphone, handig om daar ook de mail op te ontvangen, maar hoe voorkom ik dat privé en werk door elkaar gaan lopen? Hoe moet ik ermee omgaan dat medewerkers met hun eigen laptop of smartphone op ons systeem willen werken (BYOD – Bring Your Own Device problematiek)? Hoe kan ik mijn computer beveiligen? Ik hoor van alles over ‘de Cloud’, maar wat moet en kan ik daarmee? Kunt u me inzicht geven in mogelijke bedreigingen voor ons netwerk? Moet ik toestemming geven dat medewerkers dingen van het werk op social media zetten? Er zijn zo nog vele vragen te bedenken waar u mee kunt worstelen. U bent van harte welkom om ons deze vragen te stellen in een eerste vrijblijvend gesprek, waarin we beiden kunnen aftasten wat wij voor u kunnen betekenen. Raadpleeg ook eens ons blog.

Hoe het meestal gaat is, dat er bij andere klussen (systeembeheer, helpen bij computerproblemen, overleg over werkzaamheden) vragen opkomen.  Het geven van antwoorden is dan impliciet onderdeel van onze werkzaamheden voor u. Doen we gewoon, want we zijn gepassioneerd over het vak waar we inmiddels ook veel van af weten.